Sayit Ay Nilüfer’de

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde (EBBL) mücadele eden Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon Aydın Efespor Aykim’de forma giyen Sayit Ay’ı kadrosuna kattı.

Sayit Ay Nilüfer’de

Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Basketbol Takımı, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 13 Kasım Pazar günü Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde sezonun ilk maçına çıkacak olan Bursa ekibi, geçtiğimiz sezon EBBL’de en değerli oyuncu (MVP) seçilen Sayit Ay’la sözleşme imzaladı. Ay, Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle kadroya dahil oldu. Nilüfer Belediyespor Başkanı Fırat Emiroğlu “Genç ve güçlü bir kadroya sahibiz. Genç kardeşlerimize saha içinde ve saha dışında ağabeylik yapacak, kariyeri ile onlara örnek olacak bir oyuncu transfer ettik. İnanıyorum ki Sayit Ay, başarılı geçirdiği sezonlara Nilüfer Belediyespor formasıyla bir yenisini daha ekleyecektir” dedi. 1980 doğumlu ve 1.90 cm boyundaki Sayit Ay, oyun kurucu pozisyonunda görev yapıyor. Basketbola Tofaş altyapısında başlayan Ay, daha sonra Yeşimspor, Samsunspor, İstanbul TED, Finalspor, Yeşilgiresun Belediyespor, Banvit ve Aydın Efespor Aykim formalarını giydi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X