Saymana zimmetten tutuklama

İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü’nden kısa bir süre önce emekli olan sayman zimmetine para geçirdiği iddiasıyla tutuklandı.

Saymana zimmetten tutuklama

Yaklaşık 15 yıldır İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü’nde sayman olarak görev yapan  V.S. (58), hakkında iddiaya göre evrakta sahtecilik ve paravan şirket kurarak zimmetine para geçirme suçlarından soruşturma açıldı. Bakanlık Müfettişleri, müdürlüğün geriye dönük 20 yıllık hesaplarını incelemeye aldı. İnceleme sırasında V.S., dilekçe vererek emekliye ayrıldı.

İncelemeleri bitene kadar İnegöl dışına çıkış yasağı getirilen V.S.’nin görev süresi içerisinde evrakta sahtecilik ve bazı iş adamları ile paravan şirket kurarak zimmetine 4.5-5 milyon lira geçirdiği öne sürüldü. Müfettiş incelemelerinin tamamlanmasının ardından  hakkında yakalama kararı çıkarılırken, V.S.’nin ticari taksi ile Abhazya’ya gitmek için İnegöl’den ayrıldığı belirlendi. Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde yakalanan V.S. cezaevine gönderildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X