Şaypa, Ramazan’a hazır

Bursa’da perakende sektörünün lideri Şaypa, bu yıl da gerek tüketiciyi koruyan fiyat politikası, gerekse de özel erzak paketleri ve Bereket Kart uygulamasıyla Ramazan ayına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Şaypa, Ramazan’a hazır

Şaypa Ticari Operasyonları Koordinatörü Can Özbay, tüketicilere en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını belirterek, “80 mağazamızda yaklaşık 2 bin 500 çalışanımızla birlikte tüm müşterilerimiz için kaliteli alışveriş imkânı sunmak için çaba sarf ediyoruz. Bu çerçevede Ramazan ayına yönelik olarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak özel hizmetler sunuyoruz. Bu yıl da fiyatları tüketicilerimizin lehine muhafaza ettik, sabitledik” dedi. 

ÜÇ ÇEŞİT ERZAK PAKETİ

Mağazalarda Ramazan ayına yönelik gerekli hazırlıkları yaptıklarını dile getiren Özbay, ”Şaypa olarak Ramazan’ın dayanışma ruhunu yansıtan erzak paketleriyle ilgili çalışmalarımızı da tamamladık. Her paket içinde yer alan kaliteli ürünlerimiz uygun fiyatlarıyla Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olacak. Üç çeşit erzak paketimiz var ve fiyatlar 31,90 TL, 39,90 TL, ve 79,90 TL olarak belirlendi” diye konuştuk. 

Erzak paketinin yanı sıra Şaypa’nın bir diğer önemli hizmeti Geleneksel Bereket Kart’la da Ramazan’a hazır olduklarını kaydeden Özbay, söz unlu mamüllere getirdi. Özbay, unlu mamul ve tatlı üretiminde günlük üretilen tatlı çeşitleriyle de Ramazan sofralarını tatlandıracaklarını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X