Şaypa’dan eğitime büyük destek

Bursa’da ilk defa perakende bölümü açarak sektörün ara eleman ihtiyacına karşılık verecek olan Şaypa Ayşe Şaylı Anadolu Kız Meslek Lisesi, yeni eğitim öğretim yılına hazır.

Şaypa’dan eğitime büyük destek

Ticari faaliyetlerindeki başarılarının yanı sıra birçok farklı alanda da topluma katkı sağlamayı bir sorumluluk olarak gören Türkiye’nin lider yerel marketler zinciri Şaypa tarafından yaptırılan Şaypa Ayşe Şaylı Anadolu Kız Meslek Lisesi, ilk ders için gün sayıyor. 

Bursa’da ilk defa perakende bölümü açarak sektörün ara eleman ihtiyacına karşılık verecek olan Şaypa Ayşe Şaylı Anadolu Kız Meslek Lisesi, yeni eğitim öğretim yılına hazır. Şaylı ailesi tarafından yaptırılan ve yaklaşık 2.5 milyon TL’ye mal olan lise, L tipi projeye göre 24 derslikli modern bir yapı olarak inşa edildi. 

Şaypa’nın hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile birçok firmaya örnek olduğunu belirten Şaypa Genel Müdürü Yusuf Şaylı, “Eğitime verdiğimiz desteğin, ülkenin geleceğine katkı sağladığını görmek bizleri oldukça mutlu ediyor” şeklinde konuştu. 

EN GÜZEL HİZMET EĞİTİME YAPILAN

Şaypa’nın Bursa halkından aldığı destekle gücüne güç kattığını da vurgulayan Şaylı, “Bursa halkından aldığımız destekle gücümüze güç katıyor ve bu gücü yine Bursa halkının yararına kullanıyoruz. Bu bağlamda eğitime yüzde 100 destek veriyoruz. Çünkü İnsanı gönüllerde yaşatan en güzel hizmet eğitim alanında yapılan hizmettir. Bunun yanı sıra, bir şehri sevmek, o şehre kazandırdıklarınızla ölçülür” ifadelerini kullandı.

Şaypa Ayşe Şaylı Anadolu Kız Meslek Lisesi’nin Bursa’da ilk olarak perakende ve pazarlama bölümleriyle sektöre ara eleman yetiştireceğini dile getiren Yusuf Şaylı, Şaypa olarak geçtiğimiz yıllarda hayata geçen Şaypa Akademi projesinin de sektöre önemli kazanımlar sağladığını belirtti.

SEKTÖR NEFES ALACAK

Şaypa Ayşe Şaylı Anadolu Kız Meslek Lisesi’nin eğitim öğretim hayatına başlamasıyla birlikte Bursa perakende sektörünün adeta rahat bir nefes alacağını dile getiren Yusuf Şaylı, “Şaypa Ayşe Şaylı AKML, Şaypa Akademi projesinin bir adım ötesinde perakende sektörüne daha yetkin ve dinamik bireyler yetiştirecek. Dolayısıyla öğrencilerimiz burada sunulacak imkânlarla sektör hakkında daha fazla bilgiye sahip olacaklar. Bu da önümüzdeki dönemlerde perakende sektöründe daha donanımlı personellerin yetişmesini sağlayacak” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X