Şaypa’dan Ramazan fırsatları

Bursa’da perakende sektörünün lideri Şaypa, Ramazan ayına özel ikinci ucuzluk fırsatını başlattı. Şirket, erzak paketleri ve Bereket Kart uygulaması ile yine fark yaratmaya hazırlanıyor.

Şaypa’dan Ramazan fırsatları

Şaypa, tüm yıl boyunca sunduğu ekonomik fiyatlara, Ramazan’a özel hazırlanan erzak paketleriyle yenilerini ekleyecek.

Şirket, Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak, gerek sahur gerekse iftar sofralarında ihtiyaç duyulan temel gıda maddelerinden oluşan farklı seçeneklerdeki özel erzak paketlerini en ekonomik fiyatlarla müşterilerine sunuyor. Genel Müdür Yusuf Şaylı, Ramazan’ın dayanışma ruhunu yansıtan erzak paketleriyle ilgili çalışmaları tamamlandıklarını söyledi. Fiyatları 29.90 TL, 49.90 TL ve 84.90 TL olarak belirlenen üç çeşit erzak paketini müşterilerin hizmetine sunduklarını dile getiren Şaylı, “İçlerinde yağdan bakliyata, çaydan una, zeytinden salçaya kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunan paketleri, Şaypa’nın geleneksel ucuzluğu ile ihtiyaç sahiplerinin sofralarına yakışır bir şekilde hazırlandı” dedi.

ÖZEL HİZMETLER SUNUYORUZ

Yusuf Şaylı, erzak paketinin yanı sıra Şaypa’nın bir diğer önemli hizmeti ‘Geleneksel Bereket Kart’la da Ramazan’a hazır olduklarını ifade ederek, “Uzun yıllardır müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz. 76 mağazamızda yaklaşık 2 bin 500 çalışanımızla birlikte tüm müşterilerimiz için kaliteli alışveriş imkanı sunmak için çaba sarf ediyoruz. Bu çerçevede Ramazan ayına yönelik olarak da müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak özel hizmetler sunuyoruz. Bereket Kart da bunlardan bir tanesi. Üç yıldan beri Bereket Kart uygulamaları yoğun bir ilgi görüyor” diye konuştu.

BEREKET KART’LA İSTEDİĞİ ÜRÜNÜ ALMA FIRSATI

Bereket Kart’ın ‘Gıda’ ve ‘Gıda Dışı’ olmak üzere iki alternatifli olduğunu dile getiren Şaylı, şöyle devam etti: ”Bereket Kart limitleri 25, 50, 75 ve 100 TL’lik olarak değişiyor. Mağazalarımızda Bereket Kart ile alışveriş yapıldığında reyonlardaki mevcut indirimlerden ve ücretsiz müşteri servisinden de yararlanılabiliyor. Bereket Kart’ın en önemli özelliği Ramazan ayında erzak paketi sunmak isteyen hayırseverler tarafından yardım edilen kişilerin istedikleri ürünü alma özgürlüğü sağlaması ve erzak paketi dağıtımında yaşanan zorlukları da ortadan kaldırmasıdır.”

SOFRALAR TATLANACAK

Taze gıda ürün çeşitleriyle de müşterilere hizmet edebilmek için Ramazan ayına özel hazırlıklar yapıldığını vurgulayan Yusuf Şaylı, şunları kaydetti: ”Sebze, meyveden, et ve süt ürünlerine kadar en taze ürünler her zamanki gibi Ramazan ayında da reyonlarımızı süsleyecek. Unlu mamul ve tatlı üretiminde günlük üretilen tatlı çeşitlerimizle de iftar ve sahur sofralarını tatlandıracağız. Kendi üretimimiz olan unlu mamullerin yapımında trans yağ ve GDO’lu ürünler kullanılmamaktadır. Müşterilerimizin damak tadını düşündüğümüz gibi sağlıklarını da düşünüyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X