Science Expo ilham verecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tayyare Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısında, etkinliğin 26-29 Nisan’da bilim tutkunlarını TÜYAP Fuar Merkezi’nde bir araya getireceğini söyledi.

Science Expo ilham verecek

Türkiye’nin en kapsamlı bilim festivali olan ve bu yıl 7’ncisi düzenlenen etkinliğin, Türk Hava Yolları sponsorluğunda, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) destekleriyle gerçekleştirildiğine vurgu yapan Aktaş, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘yerlilik’ ve ‘millilik’ kavramlarının hassasiyetle üzerinde duruyor.

Gerçekleştireceğimiz organizasyon, yerli ve milli olmak için atılmış adımlardan biridir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin ufkunu açma hedefiyle gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, inşallah geleceğin bilim insanlarına ilham kaynağı olacaktır.

‘BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim de ‘7. Turkish Airlines Science Expo’ çerçevesinde yapılacak çalışmaları anlatarak, Bursa’daki binlerce çocuğa atölye çalışması yaptıracak kapsamlı organizasyondan dolayı Aktaş’a teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X