Sebep Sera mı?

Ata Demirer ile Özge Borak`ın boşanma nedeni olarak ortaya atılan `Serra Yılmaz` isminin, aslında güzel oyuncu Sera Tokdemir olduğu iddia edildi.

Sebep Sera mı?
‘BENİ ALDATIYOR’ TWEET’İ
 
Ata Demirer’le Özge Borak’ın evliliğinin sessiz sedasız bitmesi magazin kulislerinde tartışma konusu yarattı. Geçen haftalarda Borak’ın sosyal medya hesabı hack’lenmiş ve adına, ‘Ata Demirer gibi bir herifle birlikte olduğumdan dolayı utanıyorum. Serra Yılmaz’la beni aldatıyor, boşanma kararı aldık’ tweet’i atılmıştı. Boşanma ise bu olaydan hemen sonra gerçekleşti.
 
İDDİAYA HENÜZ CEVAP YOK
 
Konuyla ilgili magazin kulislerde dolaşan iddiada, Serra Yılmaz olarak adı yazılan oyuncunun aslında ‘Sera Tokdemir’ olduğu iddia edildi. Şimdilerde ‘Kertenkele’ isimli dizide başrol oynayan 33 yaşındaki Sera Tokdemir’in eski evliliğinden ‘Boran’ adındaki bir oğlu var. Bu arada Ata Demirer ve Sera Tokdemir, iddialara henüz bir cevap vermiş değil.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X