‘Seçim çalışmaları hızlanacak’

AK Parti geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen kongre sonrasında göreve gelen İl Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

‘Seçim çalışmaları hızlanacak’

İl Başkanı Cemalettin Torun’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, yönetim kurulu tam kadro olarak katıldı. Toplantıda konuşan Torun, göreve gelen yeni yönetime başarılar diledi. 

İl ve ilçe kongreleri sürecinin partilerine yakışır biçimde birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiğini belirten Torun, kongreler sonucunda oluşan kadroların, partilerini 2015 genel seçimlerine taşıyacağını vurguladı. Torun, “Kongrelerimizin ardından bizim için çok önemli bir sürece daha giriyoruz. 2015 seçimlerine az bir zaman kaldı. Kollarımızı sıvayıp, seçim çalışmalarımızı hızlandıracağız. Yeni Türkiye hayalimizin kapısını aralayacak olan yeni anayasamızı oluşturabilmek için bu seçimlerden başarı ile ayrılmak zorundayız. Halkımıza verdiğimiz bu sözü tutabilmemiz için çok çalışmak zorundayız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X