‘Seçim değil proje odaklı çalışıyoruz’

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, bugüne kadar 40’a yakın projeye imza attıklarını ifade ederek, bundan sonra da proje odaklı çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

‘Seçim değil proje odaklı çalışıyoruz’

Burkay, Oda’nın eylül ayı meclisi ile müşterek komite toplantısındaki konuşmasında Türkiye’nin morale en fazla ihtiyaç duyduğu dönemlerde Bursa’nın lider şehir olma vasfıyla üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini söyledi. 

Bursa iş dünyasının, ‘Zaferin cephanesi üretimdir’ anlayışıyla Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaktan vazgeçmediğini vurgulayan Burkay, ‘’Bursa, yatırımdan üretime, istihdamdan ihracata, tüm ekonomik göstergelerde Türkiye ortalamasından daha yüksek bir performans gösterdi. Türkiye kendisine güvenen ve yatırım yapanlarla birlikte çok daha güçlü ve müreffeh bir geleceğe doğru ilerlemektedir. Bursa iş dünyası olarak 39 bin üyemizle birlikte üretmeye ve ekonomimizi büyütmeye devam edeceğiz” dedi. BTSO olarak 16 makro projeyle yola çıktıklarını hatırlatan Burkay, bugün 40’a yakın yeni projeyi hayata geçirip Türkiye’deki oda ve borsalara rol model olduklarını kaydetti. 

Bakanlar Kurulu kararıyla tüm oda ve borsalarda organ seçimlerinin ertelenmesine ilişkin olarak da konuşan Burkay, ‘’Öncelikle alınan kararın iş dünyamız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizler seçimlere değil, projelere odaklanan bir anlayışla çalışmalarımıza aynı yüksek tempoyla devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X