Seçim maratonu başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün seçim mevzuatına göre Yaz Olimpiyat Oyunları’nın bitimini takiben aynı yıl içinde seçimli genel kurula gitmesi gereken federasyonlarda süreç, bugün yapılacak üç olağan genel kurulla start alacak.

Seçim maratonu başlıyor

Kick Boks, Herkes İçin Spor ve Karate Federasyonları ile bugün başlayacak ve 3 Aralık’ta sona erecek süreçte, 52 federasyonda başkanlık seçimi gerçekleştirilecek. Kick Boks Federasyonunda, mevcut başkan Salim Kayıcı’nın tek aday olarak gireceği seçimli genel kurul, Ankara Crowne Plaza Otel’de saat 10.00’da yapılacak. Herkes İçin Spor Federasyonu da seçime tek adayla girecek. Ankara Anadolu Otel Dawntown’da saat 10.00’da başlayacak olağan genel kurulda, mevcut yönetim kurulu üyesi Yasin Bölükbaşı tek aday olarak katılacak. Karate Federasyonunda ise Ankara Wyndham Otel’de yapılacak olağan genel kurul, saat 14.00’te başlayacak. Mevcut başkan Esat Delihasan, seçime tek aday olarak girecek. Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu’nun, delegelerin yeniden belirlenmesi nedeniyle iptal ettiği Tekvando Federasyonu’nda ise seçim takvimi yeniden başlatılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X