‘Seçime hazırız’

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, erken seçime hazır olduklarını dile getirdi.

‘Seçime hazırız’

AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısında konuşan Şahin, “Bize verilen ödevi hem 7 Haziran’da hem de sonrasında fazlasıyla aldık, çalıştık ve şu anda seçime ve seçim sonrası yeni Türkiye’nin kodlarına hakimiz” dedi.

Şahin, barış  huzurun yenilenecek seçimlerden sonra yeniden sağlanacağını belirterek, “Kimse Türkiye’yi eski Türkiye zannetmesin. Biz 2002’de iktidara geldiğimizde, Türkiye’nin 230 milyar dolar gayrisafi milli hasılası vardı. Bugün 850 milyar dolar. Kendi beşeri sermayesiyle, kendi insanının beyin gücünü kullanan bir Türkiye var. IMF kapısında borç dilenen ve dışarıdan emir alan Türkiye, geride kaldı. Artık güçlü Türkiye var. Bunun teminatı da AK Parti kadrolarıdır” diye konuştu.

İNEGÖL’Ü SEVİYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, “Büyükşehir olarak, Bütünşehir uygulaması ile her zaman sizinle birlikteyiz. Artık İnegöl’ün geleceğini, kalitesini de inşallah birlikte çözüyoruz. Onun için buradayız. Şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da başta İnegölümüz ve İnegöllü hemşerilerimiz için hizmet edeceğiz. İnegöl’ü seviyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X