‘Seçimlere gölge düşmeyecek’

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, emniyet görevlilerinin seçimlere gölge düşürmek isteyen kesimlere geçit vermeyeceğini söyledi.

‘Seçimlere gölge düşmeyecek’

Yıldız’a yeni görevinde başarılar dileyen Yıldırım, “Ziyaretimiz sırasında İl Emniyet Müdürümüze şehrimizin huzuru adına önemli birkaç konu hakkında düşüncelerimi bildirdim. Özellikle gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle mücadelenin en üst seviyede devam etmesi gerektiğini dile getirdim. Zaten kendisi de şehrimizde huzuru kaçırmaya yeltenen, gençlerimizi zehirlemeye çalışan suç unsurlarının varlığının farkında. Müdürümüz de huzurlu bir Bursa için art niyet taşıyan kimseye müsaade etmeyeceklerinin altını çizdi” dedi.

EYLEM HAZIRLIĞINDALAR

Görüşmede İl Emniyet Müdürü Yıldız’ın ‘genel seçimlerin huzurlu bir ortamda yapılması adına çalışmalarını hızlandırdıklarını’ dile getirdiğini belirten Yıldırım, “Müdürümüz, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler yaklaştıkça bazı kesimlerin eylem hazırlığı içerisine girdiği bilgisini paylaştı. Bu kesimlerin ‘Gezi Parkı’ benzeri eylemlerle seçimlere gölge düşürme peşinde olduklarını ifade etti. Emniyetimiz ülkenin huzurunu bozup gergin bir ortam oluşturarak demokrasiyi baltalamak isteyen bu kişilere asla geçit vermeyecektir. Biz de kendisine görevinde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X