‘Seçimlere hazırız’

AK Parti İl Yönetimi, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında önemli konukları ağırladı. AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

‘Seçimlere hazırız’

AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısına katılan Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, il kongresi sonucunda oluşan yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Yıldırım, “Bizler AK Parti teşkilatları olarak çok canlı ve dinamik bir yapıya sahibiz. Çok yakın geçmişte kongrelerimizi atlattık. Şimdi ise önümüzde yine çok önemli bir seçim var. Biz her zaman hazırız. Her zaman sahalarda ve halkımızla iç içeyiz. Durmadan, dinlenmeden çalışarak 2015 seçimlerinden de başarıyla ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe de, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, birlikte el ele uyum içinde çalışarak Bursa’nın ve ülkenin büyük hedeflerine giden yolda ellerinden gelen katkıyı koyacaklarını söyledi. AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

“Bizler partimizin tüm teşkilat üyeleri ile yeni başarılara ve halkımıza yeni hizmetlere kilitlendik. Kongrelerimizin ardından her zaman olduğu gibi ülkesine hizmet aşkıyla yanan bir yönetim kurulumuz daha oluştu. Bizler üzerimizdeki yükün ağırlığının farkındayız. Halkımıza ve gelecek nesillerimize daha iyi bir Türkiye hediye etme hayalimiz var. Bu hayallerimizin anahtarlarından biri de 2015 seçimleridir. Halkımıza verdiğimiz yeni anayasa sözümüzü tutabilmemizin yolu bu seçimlerde gereken başarıyı elde etmekten geçiyor. Bu çabayı gösterecek gücümüz ve inancımızın olduğuna inanıyorum. Tüm teşkiatlarımızla durmadan, halkımızla iç içe çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X