Seçkin’e Bursa’da büyük ilgi

Başrolünü oynadığı ‘Bir Nefes Yeter’ filminin Bursa galası için Podyum Park’a gelen yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir, genç kızların ablukası altında kaldı.

Seçkin’e Bursa’da büyük ilgi

SERHAT HALLAÇ

 

Yönetmen Yasemin Erkul Türkmenli, Yapımcı Burak Törer, Bursalı senarist Pelin Karamehmetoğlu ve oyuncu arkadaşı Zuhal Gencer Erkaya’yla birlikte Bursa’ya gelen Seçkin Özdemir, büyük ilgi gördü. 

Özellikle genç kızların sevgi gösterisine maruz kalan Özdemir, kendisiyle selfie çekmek isteyen hayranlarını kırmadı. Özdemir, ‘Güzel bir drama, hüzünlü bir film, bir aşk hikayesi çektik’ dedi. 

ANNESİNE İTHAF ETTİ

Filmin senaristi Pelin Karamehmetoğlu, galada Bursalı’da yaşayan kız Kardeyi Yeşim Onur’la da hasret giderdi. Karamehmetoğlu, ‘Ben bu filmi rahmetli annemin anısına yazdım. Biraz yaşamı ve ölümü sorgulatan, hayatın ne kadar önemli olduğunu, nefes almanın ne kadar değerli olduğunu anlatmaya çalıştım. Tabii muhteşem oyunculuklara ve özellikle yönetmenimize bir kez daha teşekkür ediyorum’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X