Seda Uslu Eryüz Nilüfer’de

Bursa ekibi, Büyükşehir Belediyespor’dan ayrılan tecrübeli pasörü bir yıllığına kadrosuna kattı.

Seda Uslu Eryüz Nilüfer’de

Bir sezon aranın ardından tekrar döndüğü Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde başarılı bir performans sergileyen ve sezonu 7. sırada tamamlayan Nilüfer Belediyespor’da transfer çalışmaları start aldı. Yeni sezonda da iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Bursa ekibi, Büyükşehir  Belediyespor’dan ayrılan başarılı pasör Seda Uslu Eryüz’ü bir yıllığına renklerine bağladı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık da katıldı. 

FIRTINA GİBİ ESECEĞİZ

Yeni sezonda iddialı bir kadro kuracaklarını söyleyen Başkan Ali Karamık, “Seda’nın Bursalı olması bizim için ayrı bir değer. Kariyeri başarılarla dolu olan kardeşimizin takıma faydalı olacağına gönülden inanıyorum. Önümüzdeki sezon voleybol liginde fırtına gibi esecek bir Nilüfer olacak” dedi. Nilüfer Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu belirten tecrübeli oyuncu ise, “Takıma faydalı olmak adına elimizden geleni sahada vermeye çalışacağım. Benim için iyi bir takım ve yeni bir heyecan olacak” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X