Seda ve Okan’ın kulis savaşı

Şov programında stüdyosuna kulis yaptırdığı gerekçesiyle sürekli kendisini eleştiren Okan Bayülgen’e daha fazla katlanamayan Seda Sayan, adeta açtı ağzını yumdu gözünü…

Seda ve Okan’ın kulis savaşı

CESUR OL, DOĞRULARI ANLAT

Seda Sayan, evlilik programı yaptığı kanalda kendisine özel kulis yaptırdığı için diline düştüğü Okan Bayülgen’e sert bir cevap verdi. Önceki gece şov programında da kendisine yüklenen Bayülgen için yazılı bir açıklama yapan Sayan, ‘Sevgili Okan Bayülgen, programa başladığımdan bu yana bana laf çakıyorsun. Benim yüzümden giyinip soyunacak oda bulamadığını bıkmadan usanmadan dile getiriyorsun. Haftanın 5 günü 3 saatlik yaptığım canlı yayın için 7 saatim kanalda geçmektedir. Aslında tüm bunları çok iyi biliyorsun da her hafta bana çatmak işine geliyor sanırım. Cesur ol, doğruları anlat’ dedi.

BEN GİDİNCE SEN KULLANIRSIN

Çalıştığı her kanalda kendisi için özel kulis yaptırdığını inkar etmeyen Seda Sayan, kendisine takılan Okan Bayülgen’e eleştirilerine devam etti. Sayan, ünül şovmen için; ‘Çok gözün kalmasın, ben gidince o yaptırdığım odaları paşa paşa sen kullanırsın. Zira giderken hiç bir kanaldan benim için yapılan özel kulisleri götürmedim. Sayın Cumhurbaşkanımızın o çok sözü edilen Ak Saray, makamını devir ettikten sonra bir başkasına bırakacağı gibi, ben de yaptırdığım tüm kulisleri benden sonrakilere bırakıp bir diğer kulisi inşa ettirmeye başlıyorum’ dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X