Sedat Berisha veda etti

Bursaspor’a büyük umutlarla transfer edilen Makedon stoper Sedat Berisha, dün takıma veda etti.

Sedat Berisha veda etti

Berisha yetersiz bulunduğu için sözleşmesi karşılıklı feshedilirken, Makedon oyuncu, Başakşehir maçını Başkan Recep Bölükbaşı’nın oğluyla birlikte izledi. 

Miguel Peiro maça geldi

Teknik Direktör Şenol Güneş’in ekibinde yer alan kondisyoner Miguel Piero dünkü maçı izleyenler arasındaydı. Yeşil beyazlılarla hasret gidermeye gelen İspanyol antrenör, karşılaşmayı tribünden takip etti.

Altepe üzüntülü ayrıldı

Bursaspor’u hiç bir deplasmanda yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Başakşehir maçında tribündeki yerini aldı. Altepe, alınan 2-1’lik mağlubiyet sonrasında stattan üzgün ayrıldı.

Hosogai ve De Sutter ilk kez

Bursaspor’un yeni transferleri Hajime Hosogai ve Tom De Sutter dün ilk kez yeşil beyazlı formayı giydi. Takımla sadece iki idmana çıkan Tom De Sutter 90 dakika sahada kalırken, Hosogai 83’te yerini Jorquera’ya bıraktı. Sutter vasatın altında kalırken Japon ön libero olumlu bir izlenim bıraktı.

Taraftardan alkışlı protesto

Bursaspor’u Başakşehir deplasmanında yalnız bırakmayan 250 kadar yeşil beyazlı taraftar, adeta kahroldu. 90 dakika boyunca takımı destekleyen yeşil beyazlılar, maçın bitimine doğru alkışlı protesto yaptı. Öte yandan TFF Disiplin Kurulu tarafından seyirci cezasını yeşil beyazlı taraftarlar pankartları ters asarak tepki gösterdi.

Cepten ofsayta baktılar

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam soluğu hakemlerin yanında aldı. Önce saha kenarında cep telefonundan ilk golün ofsayt olduğunu gören Sağlam, daha sonra hakemlerin yanına giderek isyan etti.

Josue kızardı

Bursaspor’un Portekizli orta saha oyuncusu Filipe Josue dünkü maçta çift sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı. Josue, gördüğü bu kırmızı kartla Gençlerbirliği karşılaşmasında sahadaki yerini alamayacak.

 

U21 Timsah 90’da yıkıldı

Bursaspor U21 takımı, ligin 3. haftasında konuk olduğu Medipol Başakşehir’e 3-2 mağlup oldu. Talha Çalışkan ve Murat Erata’nın golleriyle son dakikaya 2-1 önde giren yeşil beyazlı kramponlar 90 ve 90+2’de yediği gollerle sahadan 3-2 puansız ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X