Sedeso’dan yüzde 100 yerli Akıllı Transpalet

Özel ekipmanların tasarım ve imalatını gerçekleştirmek üzere, 2012 yılında, 10 yılı aşkın mühendislik tecrübesi ile kurulan SEDESO A.Ş., yeni ürünü olan ‘İnsansız Akıllı Transpaleti’ görücüye çıkardı.

Sedeso’dan yüzde 100 yerli Akıllı Transpalet

SEDESO’nun ürettiği İnsansız Akıllı Transpalet, ilk kez SÜTAŞ’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile açılışı gerçekleştirilen Tire Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni üretim tesislerinde kullanılmaya başlandı. Burada basına tanıtılan  İnsansız Akıllı Transpalet’in yazılımı tamamen SEDESO’nun bünyesinde yüzde 100 yerli olarak geliştirildi. İnsansız Akıllı Transpalet  ile, şirketlerin üretim maliyetlerini düşürerek, insan hatalarından kaynaklanan zararın en aza indirilmesi amaçlanıyor.

SEDESO Genel Müdürü Alper Bozkurt, 2017 yılında İnsansız Akıllı Trnspalet’in seri üretimine geçeceklerini belirterek, önümüzdeki süreçte yeni otonom araç projelerine imza atacaklarını söyledi. Bozkurt, 2017’de yüzde 30 büyüme hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X