Şehidimizin kimliği ve memleketi belli oldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bugün öğle saatlerinde yaşanan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ümit İnan’ın Kocaeli’deki evinde yas var.

Şehidimizin kimliği ve memleketi belli oldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile asker arasında çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Ümit İnan ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Götürüldüğü hastanede yaşama tutunamayarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ümit İnan’ın Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan baba ocağına ateş düştü.

Şehit haberinin gelmesi üzerine Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Bulut ve Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider ambulans eşliğinde Şehit Jandarma Uzman Çavuş İnan’ın evine giderek ailesini bilgilendirdi. 23 yaşında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ümit İnan’ın evinin balkonuna bayrak asılırken, şehidin annesi Zeliha İnan ve babası Nezir İnan da yasa boğuldu.

Aslen Siirtli olduğu öğrenilen ailenin şehit olan evlatlarını Kocaeli’de defnetmeye karar verdikleri öğrenildi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ümit İnan’ın cenazesi yarın Şırnak’ta yapılacak törenin ardından Kocaeli’nin Gebze ilçesinde toprağa verilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X