Şehidin nişanlısı: Ölüyorum, dayanamıyorum

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak Cizre’de PKK’lı teröristlerle önceki gece çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Fesli (24) memleketi Adana’da toprağa verildi.

Şehidin nişanlısı: Ölüyorum, dayanamıyorum

Acı haberi, sabaha karşı 02.30 sıralarında evine gelen askeri heyetten alan şehidin ailesi simir krizi geçirdi. Çocuk yaşta öz babasını kaybeden şehidi büyüten üvey baba Ahmet İşgüzar ile anne Meryem İşgüzar’ın feryadı yürekleri dağladı. Ahmet İşgüzar, “Vatan sağ olsun, diyecek bir şey yok. Ama biraz daha temkinli olunmasını istiyoruz. Evlatlarımız bu kadar ucuz değil” dedi.

Şehidin nişanlısı Dilara Alyeni ise cenaze töreninde şehidin fotoğrafına sarılıp öperek, “Ölüyorum, ona doyamadım, dayanamıyorum. Ağustosta gelecekti, düğünümüz olacaktı. Sana nasıl kıydılar, ben sana doyamadım, ölüyorum” diye ağıt yakması herkesi ağlattı. Şehit asker, gözyaşları arasında toprağa verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X