Şehir dışına çıkış yasaklandı! Otoyol kapandı, 2 bin kişi kurtarıldı…

Gaziantep Valisi Davut Gül: Kar kalınlığı 45-50 santimetreye ulaştı. Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda ulaşım sağlanamıyor, şu an için oradaki 2 bin kişi kurtarıldı.

Şehir dışına çıkış yasaklandı! Otoyol kapandı, 2 bin kişi kurtarıldı…

Yoğun kar yağışı sebebiyle Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun büyük bölümü ulaşıma kapandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül “Otoyol kapalı. Acil hasta olanları buna benzer tedavi ihtiyacı olanları, sağlık görevlileri merkezlere ulaştırıyor. Yani tedaviye ihtiyacı olup da sağlık merkezine ulaşamayan kimse yok. Kar kalınlığı 45-50 santimetre.

Otoyoldaki temel neden tır kazaları. Ekiplerimiz kazaya karışan tırları tek tek çekmeye çalışıyor. Karayollarının yanı sıra tüm kamu kurumlarının yanı sıra da özel sektörden temin ettiğimiz iş makineleri çalışmalarını sürdürüyor. Yer yer tipi de var. Bu da çalışma şartlarını daha da zorlaştırıyor. Gündüz gözüyle biraz daha rahat hareket edilir diye düşünüyoruz. Şu an için otoyoldaki 2 bin kişi kurtarıldı.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X