Şehirler Ve Kültürler, Yörelerimiz” Projesi

Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik merkezi lideri Tolgay Gökdemir, “Şehirler ve Kültürler, Yörelerimiz” projesi kapsamında gençle…

Şehirler Ve Kültürler, Yörelerimiz” Projesi

Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik merkezi lideri Tolgay Gökdemir, “Şehirler ve Kültürler, Yörelerimiz” projesi kapsamında gençlerin gezilerden yararlandığını bildirdi. Gökdemir, yaptığı açıklamada, bu proje ile farklı yörelerde yaşayan gençlerin birbirleriyle tanışarak aralarındaki diyalogun artmasının hedeflendiğini ifade ederek şunları kaydetti; “Bakanlığımızca gençlerin farklı coğrafi bölgelerde yaşayan akranları ile tanışmaları, kaynaşmaları ve kültürel alışverişte bulunmaları amaçlanmaktadır. İlimizdeki gençlerimizi proje kapsamında Konya, Kayseri ve Çanakkale’deki gençlerimizle buluşturuyoruz. Tarihi ve kültürel değerlerimizi de görme fırsatı yakalayacak olan gençlerimiz aynı zamanda çeşitli eğitim ve sanatsal faaliyetlere katılma şansı da bulacak olup, 4 gece 5 gün boyunca eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanacaktır. Gezilere 14-29 yaş arası gençlerimiz başvuru yapabileceklerdir.’’ Gökdemir, gezilerin 31 Ağustos 2015 e kadar devam edeceğini söyleyerek, ’’Bu proje ile 14 – 29 yaş grubundaki kız ve erkek gençleri ayrı ayrı kafileler halinde katılmaları sağlanarak geziler düzenlenecek olup ayrıca Proje kapsamında İl ve İlçelerdeki gençlerin de projeye dahil edilmesi sağlanacaktır’’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X