Şehirlerarası otobüste akılalmaz taciz!

Muğla-İstanbul arası taşımacılık yapan bir yolcu otobüsünde akıllara durgunluk veren bir olayın yaşandığı iddia ediliyor. Üniversite öğrencisi C.D., İstanbul’da bulunan arkadaşının yanına gelmek üzere otobüse bindi. İddiaya göre C.D. uyurken, yanında mast

Şehirlerarası otobüste akılalmaz taciz!

Şehirler arası otobüsle Muğla’dan İstanbul’a yolculuk yapan üniversite öğrencisi genç kız, dehşeti yaşadı. genç kız, otobüs Sabah 05.30 sularında feribotla istanbul yönüne geçerken koltuğunun başına gelip elinde gazete parçası ve plastik bardak ile mastürbasyon yapan muavinin üzerine boşalmasıyla uyandı. Talihsiz kızın çığlık atması üzerine “üzerine su döküldü” diyerek kendini savunan muavin olay yerinden uzaklaştı.

 

Genç kızın  şikayeti üzerine olay yerine gelen polis, otobüste inceleme yaptı. Yaşanan olayın polise aksetmesi üzerine muavin kaçarken, olay yerine gelen ekipler kadının üzerinden ve koltuktan delil toplayarak soruşturma başlattı. Skandal, mağdur kadının arkadaşının Ekşi Sözlük’te yaşananları anlatmasıyla ve görüntülerini paylaşmasıyla sosyal medyada yayıldı.

 

Odatv’ye konuşan otobüs firması yönetimi yaşananları kabul etti ve muavinden hesap soracaklarını, mağdur kadına da destek vereceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X