Şehit astsubayın ismi Mali’de yaşatılıyor

İnegöl Bakkallar Odası tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Mali’de ‘Kahraman Şehit Ömer Halisdemir’ su kuyusu açıldı.

Şehit astsubayın ismi Mali’de yaşatılıyor

ABDULLAH TANIŞ

15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in adı, İnegöl Bakkalar Odası tarafından Mali’de açılan su kuyusuna verildi. Bamako şehrinde bir okulun bahçesinde açılan ‘Şehit Ömer Halisdemir su kuyusu’, kuraklık yaşanan bölgede 900’den fazla öğrencinin su ihtiyacını karşılayacak.

Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya, milleti için canını feda eden şehit Ömer Halisdemir’in adının yurtdışında da yaşatılmasını istediklerini belirterek, ‘Bugün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1 yıl dönümü. FETÖ’nün darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize Allah’tan şifalar diliyorum. Darbe girişimin ardından bizler Bakkallar Odası olarak Hüdai Vakfı aracılığı ile Mali’de açtırdığımız su kuyusuna, darbe girişiminin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir ismini verdik. Şehit Ömer Halisdemir özelinde tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X