Şehit ateşi Bursa’ya düştü

Siirt’te şehit olan 8 asker arasında bir Bursalı da var. Jandarma Er Bahadır Aydın’ın şehit olduğu haberi, Akpınar mahallesinde oturan ailesini kor gibi yaktı.

Şehit ateşi Bursa’ya düştü

Siirt-Pervari karayolunda, terör örgütü mensuplarınca yol kenarına yerleştirilen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu gelen kara haber, Bursa’daki baba ocağına tez ulaştı.

 

Askeri yetkili, 26 yaşındaki şehidin annesi Emine Zülfiye ve BUSKİ’den emekli baba Muhsin Aydın’ın Osmangazi ilçesi Akpınar Mahallesi Haber Caddesi’ndeki evine gitti. Oğullarının şehit haberini askeri yetkililerden öğrenen aile, büyük üzüntü yaşadı. Olayı öğrenerek eve gelen ve birbirlerine sarılıp ağlayan ailenin akrabaları ile komşularına, sağlık ekibi müdahale etti.

 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN…

 

Trakya Üniversitesi mezunu Bahadır Aydın’ın kısa dönem olarak silah altına alındığı ve terhisine iki ay kaldığı öğrenildi.

 

Şehidin yarın Bursa’da törenle toprağa verileceği öğrenildi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X