Şehit ateşi Merzifon’a düştü

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ndeki askeri birlikte meydana gelen patlamada şehit olan 3 askerden, 28 yaşındaki Astsubay Üstçavuş Rahmi Duran’ın, Amasya’nın Merzifon İlçesi’ndeki baba evine ateş düştü.

Şehit ateşi Merzifon’a düştü

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ndeki 3’üncü Piyade Tümen Komutanlığı’nda el bombasının kaza sonucu patlamasıyla şehit olan 3 askerden Astsubay Üstçavuş Rahmi Duran’ın Amasya’nın Merzifon İlçesi’ndeki ailesine acı haber askeri yetkililer, sağlık ekibi eşliğinde verdi. 

Şehidin Sofular Mahallesi’ndeki baba evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin babası 50 yaşındaki İdris ve annesi 52 yaşındaki Fadime Duran, acı haberi almalarının ardından gözyaşlarına boğuldu. Evin önünde bekletilen ambulansta fenalaşan şehit yakınlarına müdahale edildi. Şehidin 2 yaşında Masal Naile isimli bir kızı olduğu, ikinci çocuğuna hamile olan eşi 28 yaşındaki Hayriye Duran’ın Konya’nın Akhisar İlçesi’ndeki ailesinin yanında olduğu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X