Şehit babası: ‘Tüm hayallerimiz yıkıldı’

Bingöl’ün Genç İlçesi kırsalında dün PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Hüseyin Gençer’in babası İsmail Gençer, “Gelini Eskişehir’e gönderdi. Sonra Baba ‘ben göreve gideceğim’ dedi ve gitti şehit oldu. Tüm hayallerimiz yıkıldı” d

Şehit babası: ‘Tüm hayallerimiz yıkıldı’

Bingöl’ün Genç İlçesi Yeniyazı Çevreli Bölgesinde dün ‘Şehit Ramazan Büyüksoy-04’ operasyonu sırasında, teröristler tarafından açılan ateş sonucu, Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gençer şehit olurken, bir asker de yaralandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gençer’in acı haberi dün gece İnegöl’ün Kurşunlu Mahallesi’nde oturan ailesini gözyaşlarına boğdu. Acı haberi alan baba İsmail Gençer, “Gelini Eskişehir’e gönderdi. Baba ‘ben göreve gideceğim’ dedi ve göreve gitti. Şehit oldu. Tüm hayallerimiz yıkıldı. Allah herkesten razı olsun” diyerek gözyaşı döktü.  Kaymakam Ali Akça’nın teselli etmeye çalıştı. 

7 yıldır uzman çavuş olarak görev yapan şehit Hüseyin Gençer’in, 2 yıl önce Nurgül Gençer ile evlendiği ve bir erkek çocuk babası olduğu kaydedildi. Şehit eşi Nurgül Gençer’e acı haber, tatil için gittiği Eskişehir’deki ailesinin yanında verildi

Şehidin cenazesi bugün ikindi vakti İnegöl ilçesi Kurşunlu Mahallesi Ürün Toplama Merkezi Alanı’nda kılınacak cenaze namazının ardından Kurşunlu Mahallesi mezarlığına defnedilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X