Şehit Bahadır Aydın’ın evine ateş düştü

Siirt’te şehit olan 8 askerden kısa dönem olan asker 26 yaşındaki jandarma çavuş Bahadır Aydın’ın, memleketi Bursa’daki baba ocağına ateş düştü. Şehit babası Muhsin Aydın, “Dün akşam telefonla konuştuk. ‘Yavrum sen oradayken ben rahat uyuyamıyorum. korkuy

Şehit Bahadır Aydın’ın evine ateş düştü

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi Akpınar Mahallesi’nde oturan Emine Zülfiye- Muhsin Aydın çiftinin iki çocuğunun büyüğü olan Bahadır Aydın, Trakya Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü’nü bitirdi. Üniversiteyi bitirdikten sonra bir an önce iş bulup çalışmak isteyen Bahadır Aydın, 4 ay önce kısa dönem olarak asker oldu.

Siirt’te jandarma birliğinde vatani görevini yapan çavuş Bahadır Aydın, bugün Siirt’in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasında, PKK’lı teröristlerin karayoluna koydukları bombayı askeri aracın geçişi sırasında patlatması sonucu 7 silah arkadaşı ile birlikte şehit düştü. 

 

Korktuğunun başına geldiğini söyleyen Muhsin Aydın, “Dün akşam oğlumun fotoğraflarına bakıyordum. Telefon ile kendisiyle konuştum. ‘Yavrum sen oradayken ben rahat uyuyamıyorum, korkuyorum’ dedim. Bahadır ise bana, ‘Baba beni merak etme. Rahat uyu’ dedi. Yavrumun teskere almasına iki ay kalmıştı” diye konuştu.

Acı haber daha sonra hastaneden eve gelen anne Emine Zülfiye Aydın’a bildirilirken, şehit askerin evinin önünde iki ambulans bekletildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X