Şehit cenazesinde 2 kişi tutuklandı

Şehit Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenazesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Şehit cenazesinde 2 kişi tutuklandı

Osmaniye’de, şehit Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki Ayvalık Jandarma Karakoluna düzenlenen terör saldırısında şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan için hafta sonu Enverul Hamit camisinde düzenlenen cenaze töreninde yaşanan gerginlik üzerine Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan N.T. ve E.D. “Cumhurbaşkanına hakaret” iddiasıyla tutuklandı, M.A. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Şehit Yüzbaşı Alkan’ın cenazesinde yarbay olan ağabeyi Mehmet Alkan’ın sözleri kamuoyunda yankı bulmuştu. Jandarma Genel Komutanlığı Alkan hakkında disiplin soruşturması açmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X