Şehit eşi-engelli annesinin mutluluğu: Emine Erdoğan Beştepe’de konuk etti

2006’da, İzmir Yolu’nda devrilen kamyonu kaldırma çalışması yaparken başka bir aracın çarpması sonucu şehit olan Trafik Polisi Ali Demircioğlu’nu toprağa veren Selma Demircioğlu, biri engelli ikiz çocuklarıyla zor günler yaşadı.
Beştepe Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın iftarına şehit eşi ve engelli annesi olarak katıldı. Masada Erdoğan’ın yanında oturan Selma Demircioğlu gördüğü ilgiden mutlu oldu… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Şehit eşi-engelli annesinin mutluluğu: Emine Erdoğan Beştepe’de konuk etti

Yıl 2005… Polis Memuru Ali Demircioğlu, terörle mücadelesiyle geçen Diyarbakır yıllarının ardından Bursa’ya atandığında ailesine şöyle dedi:

Zor yıllar geride kaldı, artık önümüzde huzurlu bir hayat var.”

Ne var ki…

Bursa’da trafik polisi olarak görev başlamasından 1 yıl sonra, Karacabey Yolu’nda gece devrilen bir kamyonun kaldırma çalışmalarını yürütürken, yoldan geçen aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi ve görev şehidi oldu.

Ali Demirciıoğlu şehit olduğunda ikiz çocukları Batuhan ve Boğaçhan henüz 11 yaşındaydılar. Üstelik Batuhan engelliydi.

Anne Selma Demircioğlu eşini kaybettikten sonra kendini ikizlerine verdi. Engelli oğlu Batuhan’ı her gün sırtına alarak okula götürüp getirdi.

İkizlerden…

Boğaçhan baba mesleği polisliği seçti, Bursa Çevik Kuvvet Şube’de göreve başladı. Anne Demircioğlu da engelli Batuhan’a için sosyal etkinliklere katıldı.

Ramazan ayında…

Yunuseli’deki Celal Sönmez Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ndeki iftara da engelli annesi olarak katıldı.

Burada…

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Esra Çeçeli ile tanıştı. Yaşadıkları Çeçeli’yi öylesine etkiledi ki, “Sizi önersem, Beştepe’de Sayın Emine Erdoğan’ın iftarına katılır mısınız?” diye sordu.

Yazının devamı için tıklayın..

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X