Şehit isimleri Gürsu’daki parklarda yaşatılacak

15 Temmuz gecesi Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’na yapılan hain saldırı sonrası şehit olan Özel Harekat Polisi Erol İnce’nin adı, Gürsu Belediyesi’nce yapılan parkta yaşatılacak. Erol İnce’nin adını taşıyacak olan parkın açılışı törenle yapı

Şehit isimleri Gürsu’daki parklarda yaşatılacak

Gürsu Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla verdiği hizmetler için teşekkür eden Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, parklara şehitlerin isimlerinin verilmesinin de güzel bir hizmet olduğunu ifade etti. Makas, Uludağ Organize Sanayi Bölgesi tarafından şehit annesine ev verilmesi nedeniyle de işadamlarına teşekkür etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da, “Şehidimizin ailesinin her zaman yanında olacağız. Şehidimizin ismini taşıyan bu parkın yanından geçerken şehidimiz için dua okunsun, gençlerimiz 15 Temmuz’u anlasın ve unutmasın istedik. Şehitlerimizin her zaman hatırlanması, ailelerinin gururunu taçlandırmak ve gelecek nesillere şehitliğin anlamını kavratmak amacıyla bu parkımıza da şehidimiz Özel Harekat Polisi Erol İnce’nin adını verdik” dedi.

Törende ayrıca Uludağ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Yunus Aydın tarafından, şehidin annesine dairenin teslimi yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X