Şehit isimleri Gürsu’daki parklarda yaşatılıyor

Gürsu Belediyesi, şehitlerin isimlerini ilçede oluşturulan yeni parklarda yaşatıyor. İstiklal Mahallesi’nde oluşturulan Şehit Yarbay İlker Çelikcan Parkı törenle açıldı. Hakkari’nin Dağlıca Bölgesi’ndeki terör saldırısında şehit olan Kurmay Yarbay İlker Ç

Şehit isimleri Gürsu’daki parklarda yaşatılıyor

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Şehitlerimizin isimlerini parklarımıza vererek hep hatırlanmalarını ve parkların önünden geçen vatandaşlarımızın Fatiha okumalarına vesile olmasını sağlıyoruz. Şehit Yarbay İlker Çelikcan’ın adını verdiğimiz parkımızı, hayata geçirdiğimiz diğer parklarımızın örneği olarak hizmete açıyoruz” dedi. 

Şehit Yarbay İlker Çelikcan’ın eşi Gaye Çelikcan, “O çok iyi bir insandı ve şehadet mertebesine yükseldi. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum. En yakını, hayat arkadaşıydım. Aynı zamanda şanssız hissediyorum. Sadece 10 yılı birlikte geçirdik. Gönül daha fazlasını isterdi ama takdiri ilahi böyleymiş. İki tane çok kıymetli emanet bıraktı bana. O emanetlere sahip çıkma adına bugün ayaktayım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X