Şehit Jandarma Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak’ta göreve gitmek üzere evinin önünde beklerken terör örgütü mensuplarının silahlı saldırısı sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet’in cenazesi, memleketi Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde toprağa verildi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Emet’in cenazesi, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morgundan alınarak Türk bayraklarıyla donatılan Bolvadin ilçesindeki babaevine getirildi. Bu sırada fenalaşan şehidin dedesi Hüseyin Emet’e sağlık ekipleri müdahale etti.

Afyonkarahisar Müftüsü Şükrü Kabukçu tarafından okunan duanın ardından, helallik alındı.

Şehidin babası Rüstem, annesi Nurten ve eşi Özlem Emet’in bitkin halde oldukları gözlendi. Şehit askerin 2 yaşındaki oğlu Yusuf ve 2 aylık kızı Hira Nur da yakınlarının kucağında babalarını son yolculuğuna uğurladı.

İl Müftüsü Kabukçu’nun, Çarşı Camisi’nde öğle vakti kıldırdığı namazın ardından şehidin naaşı top arabasına alındı.

“Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları arasında Bolvadin Şehitliği’ne getirilen Emet’in cenazesi, gözyaşları arasında defnedildi.

Törene, şehidin ailesi, yakınları, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Hatice Dudu Özkal ve Ali Özkaya, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ve vatandaşlar katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X