Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul Esenler’de kaza yapan meslektaşını hastaneye götürürken meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Murat Boyraz, memleketi Kayseri’de toprağa verildi.

Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz gün Esenler’de kaza yapan arkadaşını ekip aracıyla hastaneye götürmek isterken Vatan Caddesi üzerinde geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis Murat Boyraz’ın (25) cenaze namazı Humat Camii’nde öğle namazına müteakiben kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından Boyraz’ın cenazesi Polis Şehitliği’nde toprağa verildi. Cenaze töreninde Boyraz’ın yakınları fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. BABA OĞLUNA SANDALYEDE VEDA ETTİ Hunat Camii’nde kılınan cenaze namazına katılan Şehit Polis Murat Boyraz’ın babası Hasan Boyraz, ayakta durmakta güçlük çekerken, cenaze töreni boyunca sandalyede oturarak oğlunu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Şehit Polis Murat Boyraz’ın cenazesine Vali Orhan Düzgün, meslektaşları, askeri erkan, sivil toplum kuruluş ve siyasi parti temsilcileri ile akraba ile yakınları katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X