Şehit tabelaları yenilendi

Gemlik Belediyesi, Şehit isimlerinin verildiği cadde ve sokakların tabelalarını yeniledi.

Şehit tabelaları yenilendi

CEMAL KIRGIZ

 

Yeni tabelalarda kısmi Şehit yerine (Ş.) yazımları değiştirilirken, Türk Bayrağı da eklendi. Belediye Meclisi kararıyla uygulamaya konulan yenileme çalışmaları tamamlandı. Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Bıçakçı, yeni tabelaların yerine konulma çalışmalarını yerinde izlediler. 

İlk değişen tabela Ahmet Dural Meydanında bulunan Şehit Gökhan Aydınlı tabelası oldu. 1996 yılında Elazığ Arıcak’ta şehit edilen Gökhan Aydınlı’nın tabelasını babası İbrahim Aydınlı, Vedat Büyükgölcigezli ve Hüseyin Bıçakçı birlikte monte ettiler. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, ilçede isimleri daha önce sokaklara verilmiş olan 16 şehidin tabelalarının yenilendiğini belirterek, isimleri belediye meclisi tarafından uygun yerlere verilecek olan diğer şehitler içinde titiz bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Bıçakçı da Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli’ye bu duyarlı çalışma adına teşekkür ederek, şehitlere yakışan Tür Bayraklı tabelaların kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X