Şehit Tanrıverdi’nin İsmi Kütüphanede Yaşatılacak

Terör örgütü PKK tarafından Şırnak’ta görevi başında şehit edilen Malatyalı üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin anısına doğup büyüdüğü Yeşiltepe’de bir kü…

Şehit Tanrıverdi’nin İsmi Kütüphanede Yaşatılacak

Terör örgütü PKK tarafından Şırnak’ta görevi başında şehit edilen Malatyalı üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin anısına doğup büyüdüğü Yeşiltepe’de bir kütüphane kuruldu. Şehit İbrahim Tanrıverdi’nin hatırasının yaşatılması için YEŞİLDER Üniversiteli gençler tarafından kurulan kütüphaneye Şehit üsteğmen Tanrıverdinin ismi verilecek. Kütüphaneye kitap, raf ve bilgisayar bağışı yapılması için en kısa zamanda kampanya başlatılacağı ve hayırseverlerin ilgisinin beklenildiği ifade edildi. 100 bin kişinin yaşadığı Yeşiltepe’de kütüphane olmadığına dikkat çeken YEŞİLDER yönetim kurulu başkanı Mümtaz Toy, “Yeşilder üyesi üniversiteliler tarafından Kurulan kütüphanenin bölgede ki eğitim seviyesinin yükselmesine de ciddi katkı sunacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X