Şehit Uzman Çavuşun baba evinde yas

Mardin’in Savurn İlçesi yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu dün şehit olan 4 askerden 24 yaşındaki Sinan Yaylı’nın acı haberi Bursa’nın Osmangazi İlçesi’ndeki babasının evine verildi.

Şehit Uzman Çavuşun baba evinde yas

Savur İlçesi’ne bağlı Taşlık ile Yazır Köyü arasında devriye görevi yürüten güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında, önceden teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Jandarma Uzman Çavuş Sinan Yaylı’nın 3 silah arkadaşı ile şehit olduğu haberi babası Ahmet Yaylı ve annesi Hacer Yaylı’ya verildi.


Acılı çiftin fenalık geçirmesi üzerine evin önünde bulunan 112 Acil Servis Ekipleri tarafından müdahale edildi.


Sinan Yaylı’nın şehit olduğu  haberinin duyulmasının ardından yakınları ve komşuları eve akın ederken, Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü ve Bursa Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Hakan Keskin taziye ziyaretinde bulundu.


Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sinan Yaylı’nın, nişanlı olduğu, 2 ablasının bulunduğu belirtildi. Sinan Yaylı’nın cenazesinin bugün ikindide toprağa verilmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X