Şehit ve gazileri unutmadılar

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları, “İstiklalimiz Şehitlerimiz, İstikbalimiz Gazilerimiz” konulu programa ev sahipliği yaptı.

Şehit ve gazileri unutmadılar

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki programa, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli, AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Hakan Köprülüoğulları’nın yanı sıra çok sayıda partili, vatandaş ve şehit ile gazi yakınları katıldı.

Şair Dursun Ali Erzincanlı’nın da sahne aldığı  gecenin açılışında konuşan AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Hakan Köprülüoğulları, “Mertebelerin en güzeline mazhar olan sizlerin nesli olmaktan duyduğumuz onur mutluluğu anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalır” dedi. Köprülüoğulları, “Velhasıl şanlı tarihimizle, atalarımızla, şehitlerimizle gazilerimizle ne kadar övünsek azdır. Ve her ne yaparsak yapalım bize böyle bir vatan emanet ettikleri için haklarını ödeyemeyiz. Allah onlardan ve sizlerden razı olsun” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X