Şehit yakını ve gazilere kahvaltı

Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanlığı, şehit aileleri ve gazilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Şehit yakını ve gazilere kahvaltı

Bursa Orduevi’nde 200 kişiye verilen kahvaltı programına Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, Garnizon Birlik Komutanları, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Metin Şenol, Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muzaffer Uyar ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, her fırsatta şehit aileleri ve gazilerle buluşmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, “2016 yılı içerisinde de imkanlar ölçüsünde bu tür sosyal etkinliklere önem verilerek gerekli planlamalar yapılacak. Bu çerçevede Çanakkale Kireçtepe’de bulunan Bursa Seyyar Jandarma Taburu Şehitliği ve tarihi alanların gezilmesi etkinliği ile diğer sosyal etkinlikler organize edilecek” diye konuştu. 

Dernek Başkanları Metin Şenol ve Muzaffer Uyar da şehit aileleri ve gaziler adına, anlamlı organizasyon sonucunda bir araya gelinmesini sağlayan Garnizon Komutanı’na teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X