Şehit Yarbay son kez evinden uğurlandı

Dağlıca saldırısında şehit düşen Yarbay İlker Çelikcan, evinin önünde helallik alındıktan sonra defnedilmek üzere Hamitler Şehitliği’ne uğurlandı.

Şehit Yarbay son kez evinden uğurlandı

 

Şehit Yarbay İlker Çelikcan komşularından helallik alınması için Çalı Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi. Burada okunan Kuran-ı Kerim ve salavatların ardından edilen duadan sonra helallik alındı.

 

 

Mahalleli ve vatandaşlar kalabalık bir şekilde evin önünde bekleyerek “şehidim hakkını helal et bize” ve “şehitler ölmez vatan bölünmez şeklinde” slogan attılar. Daha sonra ambulansa alınan şehidin cenazesi defnedilmek üzere Hamitler Şehitliği’ne götürüldü. Şehidin eşi ve yakınlarının ayakta zor durduğu dikkatlerden kaçmadı.

 

ŞEHİT YARBAY TOPRAĞA VERİLDİ

 

Şehit Yarbay İlker Çelikcan’ın cenazesi Hamitler Mezarlığı’ndaki şehitliğe getirildi. Vatandaşlar, Çelikcan’ın tabutunu omuzlayarak mezarlığa götürdü. Yapılan duaların ardından Çelikcan toprağa verildi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X