Şehit Yüzbaşı Alkan son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak’taki saldırıda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenazesi, Osmaniye’de toprağa verildi.

Şehit Yüzbaşı Alkan son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki Ayvalık Jandarma Karakoluna düzenlenen terör saldırısında şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan, Osmaniye’de defnedildi.

Şehit Alkan’ın naaşı, Osmaniye Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınarak, Fatih Mahallesi’ndeki babaevine getirildi.

Helallik alınması ve okunan duanın ardından Alkan’ın cenazesi, törenin düzenleneceği Envar-ül Hamit Camisi’ne taşındı.

Törene katılan protokol üyeleri ve askeri yetkililer, şehidin babası Hasan, ağabeyleri Jandarma Yarbay Mehmet Alkan ile Astsubay Başçavuş Mustafa Alkan’a taziye dileklerini iletti. Şehidin ağabeyi Jandarma Yarbay Alkan, törene üniformasıyla katıldı.

Şehidin babası ve ağabeyleri, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. 

Şehidin cenazesi, İl Müftüsü Ramazan Çortul’un kıldırdığı namazın ardından Asri Mezarlık’taki Garnizon Şehitliği’nde toprağa verildi.

8 terörist teslim oldu

Genelkurmay Başkanlığından, Irak’ın kuzeyinde faaliyet gösteren 8 teröristin, dün Şırnak’ın Silopi ilçesinde güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız teslim olduğu bildirildi. 

Erzurum’un Köprüköy ilçesinde dün güvenlik güçleri tarafından bir terörist, silah ve mühimmatıyla yakalandı. 

Irak’ın kuzeyinde faaliyet gösteren 8 bölücü terör örgütü mensubu, dün Şırnak’ın Silopi ilçesinde güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız teslim oldu.

Bitlis’te bir terörist etkisiz hale getirildi

Bitlis’in Hizan ilçesinde dün teröristlerin ilçe merkezine sızma girişimi, güvenlik güçleri tarafından fark edildi. Çıkan çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi. 

Bingöl’ün Karlıova ilçesindeki Beyaztaş Sırtı mevkisinde de dün teröristler tarafından Bingöl-Erzurum karayolu üç saat süreyle trafiğe kapatıldı ve 3 araç ateşe verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X