Şehitkamil Belediyesi’nden Gençlik Kampı Faaliyetleri

2014-2015 Eğitim-öğretim sezonun başında kapılarını okullara ve diğer resmi kurumlara açan Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, bir yıllık dönem içerisinde 81 kurumdan 4769 öğrenciyi misafir etti.

Şehitkamil Belediyesi’nden Gençlik Kampı Faaliyetleri

Gençlerin doğa ile buluştuğu Şehitkamil Belediyesi Gençlik kampında, öğrenciler izcilik faaliyetleriyle birlikte macera park parkurlarında heyecanlı ve keyifli etkinliklere katıldılar. GENÇLİK, İZCİLİK VE SPOR FAALİYETLERİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ ŞEHİTKAMİL Stadyumlardan, yeşil sahalara, havuzlardan, sahnelere kadar yıl içerisinde farklı sportif branşlarda düzenlediği organizasyon ve etkinliklerle, çocuk ve genç yaştaki öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılmasına öncülük eden Şehitkamil Belediyesi, Dülük Tabiat Parkı içerisinde yer alan Gençlik ve İzcilik Kampı faaliyetleriyle de öğrencilerin vazgeçilmez adresi haline geldi. Bir yıllık faaliyet dönemi içerisinde 81 farklı kurumdan 4769 öğrenciyi konaklamalı ve günü birlik kamplarda misafir eden Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, öğrencilere doğa ile iç içe bir ortamda emniyetli, heyecanlı ve keyifli anlar yaşattı. MACERA PARKURLARINDA HEYECANLI VE KEYİF DOLU ANLAR YAŞANDI Dönem içerisinde Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampına katılan öğrenciler, Macera parkında zipline, ip parkuru, tırmanma duvarı, paintball, Oryantiring gibi faaliyetlerde adrenalini yüksek, heyecan ve keyif dolu anlar yaşadılar. Macera parkuru etkinliklerinin yanı sıra konaklamalı kamp dönemlerinde çadır kuran, kamp ateşi yakan ve çeşitli yürüyüş ve kazı etkinliklerine katılan öğrenci grupları, Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampından büyük bir memnuniyetle ayrıldılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X