Şehitkamil Seymenli Mahallesi’nde Yolları Yeniliyor

Şehitkamil Belediyesi, Seymenli Mahallesi’nde bozuk ve bakımsız yolları yenileyerek kilitli parke taşı ile döşüyor. Yapılan çalışmalardan memnun kalan…

Şehitkamil Seymenli Mahallesi’nde Yolları Yeniliyor

Şehitkamil Belediyesi, Seymenli Mahallesi’nde bozuk ve bakımsız yolları yenileyerek kilitli parke taşı ile döşüyor. Yapılan çalışmalardan memnun kalan mahalle sakinleri Başkan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti. Bozuk ve bakımsız olan köy yollarını baştan aşağı kilit taşıyla yenileyen Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Seymenli Mahallesinde yaptığı kilit taşı çalışmasıyla mahalle yollarını onarmaya devam ediyor. Kilit taşı çalışmasını memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri, “Mahallemizde yollarımız kış aylarında çamurdan yaz aylarında ise toz ve topraktan durulmuyordu. Sokak araları ve mezarlık yolumuz çok kötü durumdaydı. Eskiden köy olduğumuz için hizmetin gelmesi de uzun zaman alıyordu. Şuan yeni düzenlemeyle birlikte Mahalle statüsüne geçtik ve Şehitkamil Belediyesi’ne bağlandık. Mahalle olmamız ile birlikte hizmetlerde ardı ardına gelmeye başladı. Şuan Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemizde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı. Şimdi artık yapılan kilit taşı döşemesiyle yollarımız düzelmeye başladı. Ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Mahallemize böylesine kaliteli hizmeti getiren başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X