Şehitkamilli Yetim Anneler Unutulmadı

Şehitkamil Belediyesi “Anneler Günü” dolayısıyla, Yetim Koordinasyon Merkezi’nde eğitim gören yetim annelerini çocuklarıyla birlikte kahvaltıda bir ar…

Şehitkamilli Yetim Anneler Unutulmadı

Şehitkamil Belediyesi “Anneler Günü” dolayısıyla, Yetim Koordinasyon Merkezi’nde eğitim gören yetim annelerini çocuklarıyla birlikte kahvaltıda bir araya getirerek, onlara unutamayacakları bir gün yaşattı. Şehitkamil Belediyesi, 29 Ekim Sosyal Tesisi Yetim Koordinasyon Merkezi’nde eğitim gören yetim çocuklar ile ailelerinin her zaman olduğu gibi Anneler Günü’nde de onları yalnız bırakmayarak, yetimleri ve annelerini kahvaltı programında bir araya getirdi. Dülük Tabiat Parkı’nda düzenlenen kahvaltı programına Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Şehitkamil Sosyal İşler Müdürü Remzi Yılmaz ve yetim anneleri çocuklarıyla birlikte katıldı. Hep birlikte yapılan kahvaltının ardından bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, her zaman kendilerinin emanet üstlendikleri yetimlerin yanında olduklarını belirterek, “Öncelikle sizler bizim için farklısınız ve özelsiniz. Anneler gününde sembolik olarak yılın annesi seçilir, fakat sizler bizim gönlümüzde hepiniz yılın annesisiniz. Sizin evlatlarınız bizim evlatlarımızdır, sizin çocuklarınız, bizim çocuklarımızdır. Sizinle bizim aramızda hiçbir farkımız yok. Sizler mutlu oldukça bizlerde mutlu oluyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Anneler gününüzü in içten dileklerimle kutluyorum, hepinize hayırlı günler diliyorum” dedi. Kendileri için böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı mutluluklarını dile getiren yetim anneleri ise, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından bizler için buna benzer etkinlikleri sık sık düzenliyor. Bizler için böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı çok çok mutluyuz. Allah hepsinden razı olsun. Daha önce bizler hiç böylesine anlamlı yardımları alamıyorduk. Sağ olsunlar Şehitkamil Belediyemiz her zaman yanımızda ve her türlü destekleri bizlere sunuyorlar. Bugün de hem bizler hem de çocuklarımız için çok büyük bir değişiklik oldu. Sabahtan beri çocuklarımız büyük bir mutluluk yaşıyor. Bizim için anne olmak çok zor. Çünkü hani diğer çocukların babaları var ama bizde o yoktur. Çocuklarımız için çok zor bir durum. Ama hocalarımız ve Şehitkamil Belediyemiz bizlere her türlü desteği vererek, çocuklarımızın yüzünü her zaman güldürüyorlar ve şefkat gösteriyorlar. Bizlere ve çocuklarımıza bu konuda her türlü desteğini sunan başta Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, tüm ekibine ve çocuklarımızla en iyi şekilde ilgilenen hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular. Yapılan sabah kahvaltısının ardından, yetim çocuklar, anneleriyle birlikte Dülük Tabiat Parkını gezerek, hoş ve güzel vakit geçirdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X