Şehitler için attılar

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma ve Milli Birlik Günü atıcılık şampiyonası Mudanya’da yapıldı.

Şehitler için attılar

ÖMER BİLİK

Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Mudanya Avcılık ve Atıcılık Kulübü Derneği’nin birlikte organize ettiği “15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma ve Milli Birlik Günü” atıcılık şampiyonası gerçekleştirildi. İlçe Spor Müdürlüğü Işıklı Atış Poligonu’nda gerçekleştirilen şampiyonaya 600’e yakın avcı ve atıcı katıldı. Turnuvaya katılan avcı ve atıcılar tek kurşun, trap ve tavşan kategorilerinde dereceye girmek için kıyasıya mücadele ettiler.

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Heyecanın yaşandığı organizasyon sonunda trapta Hüseyin Adıgüzel, tek kurşunda Okan Sezişçi ve tavşan kategorisinde Gürcan Akyol birincilik kürsüsüne çıktı. Trapta ikinci Ali Osman Şengül olurken, Ünsal Ferik üçüncü sırada yer aldı. Kurşun kategorisinde Okan Sezişçi’nin ardından Mutullah Erkoç ikinci, Süleyman Öz de üçüncü oldu. Tavşan kategorisinde Gürcan Akyol’un ardından Cemil Atılay ikinci, Ertan Güleç de üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Kategorilerinde dereceye giren avcı ve atıcılara kupa ve madalyanın yanı sıra birincilere tüfek, ikinci ve üçüncülere dolu avcı yeleği, kurşun, dolu fişeklikten oluşan ödüllerini Mudanya Avcılık ve Atıçılık Kulübü Dernek Başkanı Mehmet Bulut, İlçe Spor Müdürlüğü adına Hasan Torun verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X