Şehitler için hedefe kilitlendiler

Olimpik Trap-Skeet Poligonu’nda gerçekleştirilen organizasyona 174 sporcu katıldı… 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası, nefes kesti.

Şehitler için hedefe kilitlendiler

Valilik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu (TAAF) iş birliğiyle hain FETÖ darbe girişimine karşı milli destanın yazıldığı 15 Temmuz’un yıldönümü kapsamında 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Olimpik Trap-Skeet Poligonu’nda çeşitli illerden gelen 174 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen organizasyon heyecana sahne oldu.

ZİRVEYE ÇIKTILAR

Çekişmenin yaşandığı turnuvada sonunda büyük erkeklerde Ufuk Levent Öztürk birinci olurken, İzmir takım halinde zirveyi kaptırmadı. Genç erkeklerde Jambert Tamzok’un birinci olduğu organizasyonda veteran erkeklerde Ajlan Akatlar ilk sırada yer alırken, takım halinde İzmir yine birincilik kürsüsüne çıktı. Turnuvada büyük kadınlarda İzel Aydın birinci olmayı başarırken, genç kadınlarda birincilik kürsüsü Sena Can’ın oldu.

Turnuva sonunda dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Skeet, Double Trap Asbaşkanı Levent Ergun, Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş ve TAAF Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Bilek takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X