Şehitler için uçtular!

Sukaypark’ta gerçekleştirilen anlamlı organizasyonda sporcuların performansı izleyenlerden alkış aldı. Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Wakeboard Etkinliği’ne 46 sporcu katıldı.

Şehitler için uçtular!

RECAİ UYSAL

Osmangazi Belediyesi’nin 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına düzenlediği Wakeboard Etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Hafta sonunda 2 gün süren “15 Temmuz Osmangazi Belediyesi Wakeboard Etkinliği” Türkiye’nin dört bir yanından sukayağı sporcuları hünerlerini sergileme fırsatı buldu.

18 yaş altı, open ve master olmak üzere 3 farklı kategoride gerçekleştirilen organizasyonda Bursa’nın yanısıra Samsun, İstanbul ve İzmit’ten 46 sporcu dereceye girme mücadelesi verdi.

LİSANS ŞARTI YOKTU

Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Türkiye’nin ilk kablolu su kayağı tesisi olan Sukaypark’taki etkinliğe katılım için lisans şartı aranmazken, ilk gün eleme müsabakaları yapıldı.

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan etkinlik sonunda 18 yaş altı erkeklerde Rıdvan Ali Atmaca, bayanlarda Hilal Doğan ilk sırada yer aldı.

ÖDÜLE UZANDILAR

Open bayanlarda Hilal Doğan’ın birinci olduğu organizasyonda erkeklerde Abdullah Doğruer birinciliği kaptırmadı. Yarışlarda master erkeklerde ise Mert Gözüküçük birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. 2 gün süren 15 Temmuz Osmangazi Belediyesi Wakeboard Etkinliği sonunda dereceye girenlere çeşitli ödüller de verildi.

DERECEYE GİRENLER

18 YAŞ ALTI ERKEKLER

1-Rıdvan Ali Atmaca 80

2-Haşim Cenk Mutlu 72,5

3-Kadir Basralı 65

18 YAŞ ALTI BAYANLAR

1-Hilal Doğan 75

2-Deniz Işıl Özkan 70

3-Kübra Durmaz 55

OPEN BAYANLAR

1-Elnur Hasovalı 65

2-Senim Serenay Topsakal 60

3-Tayyibe Uzel 55

OPEN ERKEKLER

1-Abdullah Doğruer 95

2-Hamit Can Candan 82,5

3-Furkan Karabıyık 75

MASTER ERKEKLER

1-Mert Gözüküçük 85

2-Erkan Yeşilova 65

3-Levent Evin 37,5

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X