Şehitler Tepesi’ne kol kola gittiler

Bakan Kılıç. TFF Başkanı Demirören ve Süper Lig kulüp başkanları terör saldırılarında şehit düşenleri anıp birlik beraberlik mesajı verdi.

Şehitler Tepesi’ne kol kola gittiler

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile yöneticiler ve Spor Toto Süper Lig’deki kulüplerin başkanları, Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit düşenleri andı. Taksim’de CVK Park Bosphorus Otel’de bir araya gelen Bakan Kılıç ile TFF ve kulüp temsilcileri, yaptıkları toplantının ardından kol kola Şehitler Tepesi’ne giderek, terör saldırısında şehit düşenler için karanfil bırakıp, dua etti.

İHANET ŞEBEKELERİ

Bakan Kılıç, Süper Lig kulüplerinin başkanları, federasyon ve Kulüpler Birliği Vakfı üyeleriyle Şehitler Tepesi’nde olduklarını belirterek şunları söyledi: “Burada 44 vatan evladımızı şehit verdik. Bu ülkenin beraberliğine, kardeşliğine yapılan ihanet içerikli bir saldırıdır. Kayseri’de de askerlerimize bir saldırı oldu. Dün de ihanet şebekesinin harekete geçmesiyle, Rusya Federasyonu büyükelçisine bir suikast gerçekleştirildi. Tüm Rus dostlarımıza baş sağlığı diliyoruz.”

SPOR BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ

“Ülkemizin birlik ve beraberliğini asla bozamayacaklarının altını çizmek için buradayız. Spor camiası olarak, futbol camiası olarak özellikle sporun bir araya getirici gücünün hepimiz farkında olmalıyız. Hain saldırı sonrası farklı renklere gönül vermiş dostlarımız el ele, kol kola buraya geldi ve birlik beraberlik mesajı verdi. Sporun birleştiriciliğiyle bir araya gelmek durumundayız. Sayın Başbakanımız, bu teröristleri alçaklar, hainler olarak nitelendirmişti.”

HAİNLERE KARŞI OMUZ OMUZA

“Hepimizin tek bir amacı var, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşımak. Tribünlerdeki birlik ve beraberliğimiz bizim için çok önemlidir. Farklı renklere gönül vermiş taraftarlarımız, bir arada takımlarını destekleyecektir. Tüm kulüplerimizin formalarının üstünde bir ortak nokta var, Ay-yıldızlı bayrağımız. Bu bayrak etrafında kenetlenerek geleceğe yürüyeceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X