Şehitlerimizi uğurluyoruz

Tunceli’de polis helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan polis memurları Hasan Yıldırım ve Mesut Özdemir, memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı.

Şehitlerimizi uğurluyoruz

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde polis helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan polis memuru Mesut Özdemir (31), memleketi Gaziantep’te toprağa verildi.

Elazığ’daki törenin ardından uçakla Gaziantep Havalimanı’na getirilen şehit Özdemir’in cenazesi, konvoy eşliğinde Şehitkamil ilçesine bağlı Yığınlı Mahallesi’ne getirildi.

Şehidin polis üniformasıyla törene katılan kardeşi Mehmet Özdemir “vatan sağ olsun” diyerek gözyaşı döktü.

Şehit Polis Memuru Mesut Özdemir’in cenazesi, mahalle camisinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Şehit polis Yıldırım Malatya’da toprağa verildi

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan polis memuru Hasan Yıldırım (26) memleketi Malatya’da toprağa verildi.

Şehit polis memuru Yıldırım’ın naaşı, Elazığ’daki törenin ardından memleketi Malatya’ya getirildi.

Malatya Şehir Mezarlığındaki törende şehidin naaşı, meslektaşlarının omuzlarında bir süre taşındıktan sonra katafalka konuldu.

Şehit polis memuru Yıldırım’ın kızkardeşi Tuğçe, ağabeyinin üniformasıyla törene katıldı. Tuğçe Yıldırım, ağabeyinin fotoğrafını eline alarak cenaze aracı önünde yürüdü. Tuğçe Yıldırım, “Vatan sağolsun, dik duracağım.” diyerek ilerledi.

Şehit Yıldırım’ın naaşı düzenlenen törenin ardından Şehir Mezarlığı’ndaki şehitlikte toprağa verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X