Şehrin en uzak noktasında! Bursa’daki bu yere büyük ilgi

Bursa’da şehrin en uzak noktasına yapılan ve yolu bile olmayan ahşap otel evler büyük rağbet görüyor.

Şehrin en uzak noktasında! Bursa’daki bu yere büyük ilgi

Büyükorhan ilçesinin Balıkesir sınırında bulunan Düğüncüler köyüne yapılan bungalov evler, şehirden 150 kilometre uzaklıkta ormanların içinde bulunuyor.

Yolu olmayan bungalov evler, muhteşem manzaları sebebiyle çok sayıda ziyaretçiyi kendine çekiyor. Aliova çayının kenarında bulunan bungalov evlerde Türkiye’nin her yerinden ziyaretçileri kalıyor. Vatandaşlar yaz ve kış ayrı güzelliği olan evlerde kalmak için günler öncesinden randevu alıyor.

Bungalov evlerde kalmaktan büyük keyif aldıklarını ifade eden ziyaretçiler, “Burasını ismini duyup geldik. Şehirden çok uzakta, düzgün yolu bile yok, ama buraya geldiğimize değdi. Ormanların içinde muhteşem havası var. Yanından dere akıyor ve kaplıca havuzları var. Burayı doğa tutkunu herkesin görmesini tavsiye ederiz” dedi.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
11 adet yorum var

11 adet yorum var

  1. Abi orada bir iki kedi var inanki adamı yiyecekler ne sırnaşık hayvanlar ne bir oturup yemek yiyebildik nede arabanın kapısını acabildik birde yolu tam bitmemiş yolu olsa tam bir kafa dinleme yeri

    1. İşletenler işletme mantığında uzak. Büyük beklenti ile gitmemek lazım.Evlerde termal su yok.Verilen sicak su kömür yakılarak veriliyor kömür kokusu ciddi anlamda rahatsiz edici.

    2. O sırnaşıklıkları aç olmalarındandır bunu hiç düşündünüzmü acaba. Sizin yediğiniz lokmada onlarında hakkı var. Yazık onlar insanların verdiği iki lokmayla doyuyor. Sen yerken belki o canlar kaç gündür aç. Bu doğa hepimizin onlarla paylaşmayı öğrenin. İnsanın ahirette hangi amelinden kurtulacağı belli olmaz. Adamın biri bir güvercini beslediği için rabbim af etmiş cennetine koymuş. Birdaha masum bir can gördüğünüzde hor görmek yerine onunda aç olabileceğini düşünüp doyurun olurmu. Biraz vijdan lütfen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X